Thursday, May 15, 2014

#SkooLofJRaP Cabaran Cham Cham Cham

Do you like this post?
Hoyeh!!!


Aktiviti #SkooLofJRaP masa lunch hour hari ni, kitorang namakan "Cabaran Cham Cham Cham". Patutnya setiap kumpulan kene settlekan 3 misi tapi sebab masa tak cukup, sempat done 2 misi jek. Macam biasa, lepas main mesti makan --- ha ha ha. Kali ni Kak Zimah belanja mamam nasi dagang Pak Wan. Best Giler, woooo!!!

Game kali ni, Husna yang usahakan bagi jadik. Ofkos, dibantu oleh AJK2 yang lain yang sangat cooperative. Kasik lain sket daripada yang penah kuar kat tv. Tujuan sebenor2nya, kita nak bagi 'remaja2 purba' kat opis aku semua enjoy dengan aktiviti sosial kat opis.

Mission accomplished! Alhamdulillah, sume nampak cam enjoy!

Layman punya pahaman tentang game ni --- cabaran ni menguji kehebatan anggota jabatan aku ber'selfie' jek. Ha ha ha. In trend sangat!!! Selain tu, kita nak nengok jugak smangat kerjasama satu pasukan dan kreativiti masing2.
Okay, ini hasilnya:

 Team Bantai Aje dengan misi Ultraman terbang!
 Team Black Diamond dengan misi Hulk melompat =P
Team The Red Warriors dengan misi Superman terbang
Team Boomerang dengan misi Thor mengetuk tukul. Aku rasa group ni sangat kiut!!!
 Misi ke-2: Ikan Kembong
 Kawaiiiii sangat??? Ha ha ha --- inilah group aku!
Ala2 Ziana Zainsss.....
.....dan inilah pemenang keseluruhan: The Kembang Hidungs!

Group aku? Ha ha ha --- dengan bangganya, aku umumkan kitorang dapat 'telur ayam'!!! Walo kalah, yang penting we had FUN!

Nilah acara selfie secara besar-besaran kat JRaP. Aku kagum ngan the seniors yang sangaaaatttt sporting!!!! Wa tabik sama lu!

2 comments:

nittrell said...

Mmg best sgt tang ni..tp apakan daya masa mencemburui kita..huhuhu..kalo sempat wat misi ke3..tah2 xde la telur ayam pon...kuikui

Rena^CRuZee said...

Just admit it la kan --- we have to improve our communication skill. Hihihihi. Must work like a team!