Thursday, August 16, 2012

Jumaat yang Sangat Touching

Do you like this post?
Awal pagi hari ni, aku sampai opis buat rutin seperti biasa. Hari ni dah bertambah best sbb orang tak ramai pon keje. Yiiihaaaaa!!! Aman sangat.

Bila 'adik kesayangan' aku sampai, as usual dia akan tegur dengan ramah dan senyum lebar. Mood aku pon sangat bagosss dan aku pon sambut dengan ramah mesra giler.

Tetiba Aminah (bukan nama sebenar) datang ke meja aku. Kasik satu beg.

Jeng jeng jeng!!!

Serious giler --- sangat touching. Baru aku tahu perasaan jadik sorang cikgu + kakak. (Kunun laa cikgu!!!)Hahahaha. Tapi betul babe, seb bek tak meleleh je air mata den ni haa....terharu giler.

Maruku dan Kad Raya Spesyel daripada Aminah (siap ada lagu Raya woooo....)

Note: Silalah klik kat pic tu utk nengok apa Aminah tulis yang wat aku sangat terharu. (Huhuhu....btw, nama Aminah telah aku delete.)

2 comments:

nittrell said...

napa tak tulis dari sapa?
mesti ko miss die very much bile dia dah abis nanti..hehehe

Rena^CRuZee said...

Takmo reveal real name kat sini. Hihihi. Mmg akan miss dia punyer. Aku pon takkan terpekik tetiap hari dah nanti....btw, ko missed knowledge sharing dia...semua org puji. Kembang Aminah...