Monday, March 14, 2011

Di ambang Wati .... eh Thirty (30)!

Do you like this post?
Yes, i turned 29!!!! Yahoooo!!! Serious, aku suka. A reminder utk aku, umur semakin tambah, masa semakin kurang.

This year, alhamdulillah rezeki dapat hadiah harijadi from fwens bole tahan gak. Actually umor di ambang2 30-an ni aku tak expect pon dapat gifts lagi. Hehehe...

But dah dapat, of cos aku tak tolak! ;P

Since aku mmg mudah sangat lupa things happened kat aku especially yang dua-tiga tahun lama tu blogging helps me remembering things. Nak wat camne RAM kepala aku masih belom upgrade lagik.

Hmm... As usual, bile dah start blogging --- especially after a loooooong break, aku rasa rindu dan nikmat sangat bile menulis ni.

Almaklum, skarang zaman social media, bende yang dicipta utk kemudahan ramai disalahguna lak! So, aku terpaksa pause keinginan menulis ni wat sementara waktu. Tak beshlaa kan bile dengar org perli depan batang idong tentang stuff yg aku share kat blog. Dah tak kreatif tu, toksah aa guna balik ayat2 aku. Heheheh.... Cian sungguh!

Jauh sangat dah melencong!

Okay, back to tajuk post! Yiiihaaaaa!!!! Bile aku baca post pasal hari jadi aku tahun lepas, baru perasan masih ramai lagi insan2 yang sayangkan aku. Cewaaaahhh!!!

1st present yg aku dapat --- daripada ibu and my family. Ibu belanja dinner kat Restoran Muhibbah, makan seafood. Thanks a lot y'all.


Restoran Muhibbah

And thanx to Uje n family for the bag!!! Love it!

Bag from Faidz

To my dearest Puan Pencinta Membuat Kek (BakingLover), big muaaaaahhh for you! Thx for the cake yar!

Cake from BakingLover

To NitPit and ChiWaWa, semoga aku tak tinggal atau lengah2kan waktu solat lagi. (ini doa untuk aku) hehehe dan semoga you ols dapat pahala tetiapkali aku pakai utk ibadat. InsyaAllah...

Set Smayang

To my dearest sista Mangay!!! Thx a lot for the gift ya! And for all the cakes yg u buat and bawa for me. Hahaha bila fikir2, padan aaa berat tak turun2!!! I will keep ur special email tu in my personal inbox. That really means sumthing!



to Cik Hariah, thx sesangat for the bag! Silver for glam!!! Love it!



Nenek --- lupe lak nenek sayang yang bagi duit soh beli hadiah sendiri!!! Muuuaaahhh. Dan frens and adik2 akak yg sudi call, wishes, prayers, and posted vids rakamkan saat2 kesumbangan korang nyanyi lagu happy besday. Who says lagu tu paling simple dalam dunia? Hihihi....

Semoga tahun ini aku dikurniakan ruang storan ingatan yang lebih, utk ingat tarikh2 penting idop u ols. I was never a good friend before. I made mistakes and I was being 'me'. But I am changing to be a good 'me'. InsyaAllah. Aku akan belajar appreciate semua fwens yang ada kat sekeliling aku. Thank you for reminding me!


Love,
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 comment:

nittrell said...

menanti 'rambo' plaks as new befday present for diri sendiri...aku pon nk join menumpang...besttttnyeee!!!!