Monday, December 28, 2009

Gemuruh Jiwa, Semangat Membara ~

Do you like this post?
Ada reason aku nyanyi lagu Faizal Tahir ni. Hehehe ---- walaupun dalam keadaan yang tidak sesuai. Sok kena ingatkan boss tentang meeting dengan Bekalan. Selainnya --- itu biar aku sorang je yang tahu. Hehehe ---- (lagu Faizal ni makin kuat lak!)

Mata dah ngantuk ni ~ (makin berat ngalahkan mata Garfield). Dok menggoogle dari pukul 10.00pm tadi, cari widgets yang menarik untuk blog, tapi tak jumpa lak yang berkenan di hati.

Sebelum aku lupa, better aku listkan 'Things-To-Do' sepanjang minggu ni:
1) Settlekan hal payment Vendor
2) Set mtg teknikal dengan JTM on FPX payment     Done 04012010   
3) Kertas Kerja DES (Perlantikan)
4) Apply cuti                                             Tak jadi cuti.
5) Update CSI meeting to boss                  Done 04012010
6) Update payment matters with SSDM
7) Discussion on Capability Programme with SSDM (for Jan 2010)
8) Email MOM on FPX payment mtg   Done 31122009.
9) Review MKI
10) Hantar comforter ke laundry           Done 29122009.
11) Beli new comforter / cadar             Done 31122009.   
12) Beli carpet cantik
13) Sign-up kelas menjahit                    Tak jadi sign-up this week!

Tu je yang aku ingat buat masa ni ----- dah tak larat. Nak bobok!

Salam.

1 comment:

nittrell said...

awat no.13 tu kensel ke ape?